Om Helsingborgs Byggplåt

Helsingborgs Byggplåt var från starten 2005 ett traditionellt plåtslageri. 2010 utökade vi vårt tjänsteerbjudande till att även inkludera papptak, takpannor, shingeltak mm, för att kunna vara en totalentreprenör på tak. 2012 startade vi Bra Tak Entreprenad Skåne AB för att bredda kompetensen inom tak och tätskikt och för att bli ett än mer komplett företag med all kompetens inom tak i samma företagsgrupp. Idag är Helsingborgs Byggplåt AB din totalentreprenör för husets yttre skal: Tak, Fasad & Fönster. Företagsgruppen omsätter idag ca 80 miljoner och har 37 kompetenta medarbetare, alla med lång erfarenhet av plåtslageri och takrenoveringar.

Företaget har kontor / verkstad i både Helsingborg & Malmö och utför totalentreprenader i hela Skåne. Under våra år i branschen har vi hunnit med många både stora och mindre entreprenader, läs om några av dessa under referenser.

I våra lokaler i Helsingborg har vi en maskinpark för både plåtslageri och smidesarbeten som vi gjort stora investeringar i. Detta i kombination av satsningar på arbetsmiljö i vår planering av lokal gör att vi nu anser oss ha Skånes modernaste verkstadslokaler.

Förutom rena entreprenadjobb i alla storlekar utför vi även servicejobb, felsöker läckage, utför snöröjning av tak, besiktning av taksäkerhet, statusbesiktningar av era tak samt serviceavtal mm. Du kan läsa mer om vårt tjänsteerbjudande här.

Det går bra för Helsingborg Byggplåt som företag, 2015 blev vi utsedda till årets superföretag av Veckans Affärer. Dagens Industri har tre år i rad utsett oss till gasellföretag, det innebär att vi är bland de snabbast växande företagen i landet.

Vi är medlemmar i Plåt & Ventföretagen, Svenskt Näringsliv och TÄTSKIKTSGARANTIER™. Vi är stolta sponsorer av Team Rynkeby och Barncancerfonden.